Oltiin Diegon kanssa viikonloppuna Helsingissä PetExpo lemmikkimessuilla. Oli siellä taas paljon porukkaa ja hirmuisesti siileistä kiinnostuneita. Messujen kohokohta taisi olla mamman pikku Ronjan näkeminen! Aina on niitä omia kasvatteja ihana nähdä ja kuulla kuulumisia.

Paljon tuli taas osteltua kaikkea kivaa. Kaikki karvakkaat ja piikikkäät saivat jotain kivaa. Minille löysin labyrintin. Pitää kuvia ottaa kun keretään tutustua siihen paremmin. Ruokaa ja herkkuja ostin Pikku Miehelle sieltä myös paljon, eiköhän pärjäillä taas syksyyn ja lemmikkimessuille asti. Soki sai luita ja muutaman lelun, sekä tietenkin siileille ruokaa. Täydensin mato varastoja jotka kyllä ruokkivat hienosti nuo vaki asukkaat mutta poikaset tekevät aina piikin kulutuksessa. Nyt on reilusti mistä antaa myös pikkuisille matkaan kun lähtevät maailmalle.

Löysin myös uuden ötökän jota yritän ruveta kasvattelemaan, ruusukuoriaisen toukat. Ovat aika veikeän näköisiä ötököitä, saas nähä miten käy. Kasvattaminen on haasteellista mitä lueskelin niistä ja HIDASTA..;) Syöttäminenkään ei ole niin yksinkertaista, vaan niiltä on murskattava leuvat ennenkuin tarjoaa, sillä purevat kuulemma aika lujaa.