Mulla on pää ihan sekasin.. Nyt sitten varmistui että oli tosiaan keskenmeno ja kohtuun ei ole jäänyt yhtään poikasta. Kuitenkaan asia ei ole sillä selvä, Saila varoitteli jo kun juteltiin torstaina, että pahimmassa tapauksessa kohtu joudutaan poistamaan..

Siilillä on sen mallinen kohtu ettei se näy ultrassa normaalisti. On saman mallinen kuin pupuilla. Saanalla näkyi selvästi sillä se on tulehtunut ja sielä oli vielä jäänteitä istukoista. Antibiootin pitäisi auttaa niitä tulemaan ulos ja kohdun pitäisi pienentyä normaaliksi. Meillä on päällekkäin kaksi antibioottia, Synulox ja Trikozol joiden toivotaan auttavan.

Viikon päästä menemme uudestaan ultraan ja tarkistetaan onko muutoksia tapahtunut, jos istukat eivät ole tullut ulos ja kohtu näkyy selvästi se joudutaan poistamaan, sillä jos tulehdus pääsee pitkälle ja pahenee, se on kohtalokas tytylle.

Antibioottia syödään nyt viikon ajan ja katsotaan sitten uudestaan.. Kerrankin toivoo löytävänsä siilin asumuksesta verta.. Jos haluaa löytää asiasta jotain positiivistä katsottiin samalla kertaa muita sisäelimiä ja kaikki oli hyvässä kunnossa..