PetExpo oli toissa viikonloppuna. On ollut muka niin kauhea kiirus etten ole kerennyt edes kirjoittelemaan.

Lauantai aamuna 5 pintaan lähdettiin Sissin kanssa kohti Helsinkiä. Kaappasimme Kutrin ja hänen siskonsa matkanvarrelta mukaan ja hurruuttelimme messuille.  Messuilla oli taas kaikkea kivaa ja kotiin lähdettiinkin monen kassin kanssa. Hyönteisiä tuli taas paljon:

  • Jamaikalaisia sirkkoja kasvatukseen ja syötäväksi
  • Suklaatorakoita
  • Pikkulokusteja
  • Jättiksiä
  • Buffalomatoja

 

Hyönteisiä tuli monta purkkia mukaan

Sissillä ja Diegolla on hauskat eläinpesät, mutta Saanalle en vielä ole löytänyt kivaa vaan se sai "kolmion". Nyt sitten löytyi hauska sammakko meidän prinsessalle. 

 

Saanan sammakko

Jokainen piikki sai myös oman putken. Kanan putiikista löytyi aivan mahtavia putkia, ne on alun perin tarkoitettu rotille mutta ovat juuri passeleita myös siileille. Niiden päälipuoli on puuvillaa ja sisäpuoli on pehmeää fleeseä, päissä on renkaat joten suutkin pysyvät kivasti auki. Värejä ja yhdisteitä löytyi varmasti jokaiselle mieluisat. Saana sai pitkän vaaleanpunaisen rapisevan putken joka löytyi eläinkeskuksen kojusta samasta mistä sammakko.

 

Putket

 

Minulla oli tavoite löytää meidän Sokille jotain kivaa synttäreitä ajatellen mutta ei oikeen mitään sopivaa osunut silmään..:(

 

Paljon oli ihania eläimiä ja rotat veivät taas sydämmeni mennessään. Mutta taitaisi kisu pistellä sellaisen suihinsa jos meille hännäkäs otus tulisi..

 

 

Sunnuntaina iski uni jo niin esittelijöille kuin siileilekkin. Huomasin myös sen että meidän mammalla rupee ikä painamaan ei jaka enään niin paljon kuin ennen. Sissiä ei enään messuilla nähdä vaan Saana rupeaa meillä edustamaan Vaahtiksia.

 

Rupesi pikkuista Zeroakin nukuttamaan Sunnuntaina loppupäivästä

 

Jos joku haluaa nähdä muut kuvat, tai on joku kuva jonka haluatte laittakaa sähköpostia.